Caesar SharedFlex levert zowel direct, als via haar zusterbedrijven flexibele ICT-capaciteit aan eindklanten. Dit doen wij bij de (semi) overheid op basis van langdurige mantelovereenkomsten, die wij samen met Caesar Overheid hebben gewonnen via diverse aanbestedingen. Wij hebben overeenkomsten bij Ministeries, Provincies, Gemeenten, Waterschappen en Hogescholen c.q. Universiteiten.

Verder leveren wij aan kleinere en grotere afnemers van tijdelijk personeel in de zakelijke dienstverlening. In de regel op basis van aanvragen en daarop afgesloten nadere overeenkomsten. Voorbeelden van onze klanten zijn BMW, Mediamarkt, ANWB en Achmea. Wij zien in de zakelijke dienstverlening het aantal meerjarige overeenkomsten en langdurige relaties met onze klanten structureel toenemen.

Dit doen wij vanuit een gestroomlijnde front office en Single Point of Contact (SPoC) benadering (indien mogelijk op locatie opdrachtgever). Waarom zouden wij onze klant vermoeien met hoe wij de interne organisaties op elkaar hebben uitgelijnd? Zo wordt het relatiemanagement proces gedragen door een op elkaar ingespeeld zijnde account team en werken onze resourcemanagers samen vanuit een op de Klant KPI’s ingespeeld zijnde matchingsproces. De verkregen opdrachten kennen diverse vormen van opdrachtbegeleiding. Van het traditionele fieldmanagement tot intensief opdrachtmanagement met duidelijke rollen, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en communicatielevels. Uw behoefte en belang als opdrachtgever is hierin leidend. Aan ons de opdracht om hierin samen succesvol te zijn.