;

Klanten

Onze klanten zijn te vinden in zowel de zakelijke sector als bij de grotere (semi) overheid. Wij leveren, zowel direct als via onze zusterbedrijven, prima bij onze opdrachtgevers passende ICT-professionals in de vorm van flexibele ICT-capaciteit.

In de zakelijke sector 

Op basis van hun behoefte aan ICT-professionals leveren wij aan kleinere en grotere afnemers. In de regel op basis van aanvragen en daarop afgesloten nadere overeenkomsten. Wij zien in onze zakelijke dienstverlening het aantal meerjarige overeenkomsten en langdurige relaties structureel toenemen. Enige voorbeelden van deze klanten zijn AKZO, Allego, ASR, BMW, Brocacef, Crédit Agricole, Mediamarkt, Proponent en Team Value.

Bij de (semi) overheid

Dit doen wij bij de (semi) overheid op basis van langdurige mantelovereenkomsten, die wij samen met Caesar Overheid hebben gewonnen via diverse aanbestedingen. Wij hebben overeenkomsten bij Ministeries zoals Defensie of Ministerie van I&W, uitvoering instanties zoals Dienst Justitiële Inrichtingen en Centraal Orgaan opvang Asielzoekers en in de onderwijssector met klanten als Stichting Kennisnet en Hogeschool Utrecht.