;

Sitecore WEB CMS Developer

Denk jij vaak na over een optimale user experience? Voor mooie en een diverse groep klanten in ons portfolio bouwen wij graag aan online oplossingen. Caesar SharedFlex stimuleert innovatie en dat doen we met de nieuwste technieken! We zijn onder andere Microsoft Gold partner voor Cloud Producticity, dus bij ons kan je alles leren op het gebied van Microsoft Azure.

Impact met expertise 

Houd jij rekening met gebruikersgemak, customer user journeys, touchpoints en SEO en weet je dit te vertalen naar websites, portalen en marketingcampagnes voor klanten? Dan is dit je match!

In samenwerking met Dynasource heeft Caesar een platform ontwikkeld waarop Microsoft Partners wereldwijd resources kunnen matchen op het gebied van Microsoft AX (ERP en CRM). Het platform is inmiddels door Microsoft geadopteerd.

Met Sitecore en marketing automation bouwen we aan de toekomst. Bouw jij met ons mee?

Collaboration

Online platform voor IT-professionals, de nieuwe Airbnb van professional services?

Jouw team

  • Heb je het over Sitecore en Sitefinity? Dan zeg je team DUX. Het afgelopen jaar zijn er veel toffe projecten uitgevoerd waar collega's jou graag meer over vertellen.
  • Het inzetten van het Customer Experience en Sitefinity Platform doe je niet alleen. Jij, als Technisch Web CMS Developer, denkt ook mee met de sales- en marketingbehoefte van onze klant.
  • Team DUX gaat altijd voor het hoogst haalbare in klanttevredenheid. Dat is prettig werken voor jou en je collega's.
  • Je maakt deel uit van een enthousiast multidisciplinair team met liefde voor het vak. Front-end, back-end en design, je vind alles terug.

Jij hebt

  • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting IT, maar belangrijker zijn jouw vakmanschap en ondernemerschap. Innovatief vermogen en creativiteit stimuleren we!
  • De power om een nieuwe manier van werken, zowel On-Premise als in de cloud, te introduceren en bij voorkeur kennis van onder andere Microsoft .NET concepten, zoals C#, ASP.NET, webservices, LINQ, WCF en MVC.
  • Kennis van Visual Studio 2010/2012/2015.
  • Een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en hebt oog voor detail.
  • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.