;

Sharepoint Developer

Ben jij expert op het gebied van Sharepoint en heb je waardevolle inbreng in je scrumteam? Wil jij een actieve rol bij onze klanten en onze organisatie en ben je gedreven om slimme SharePoint functionaliteiten op topniveau neer te zetten? Kom dan  praten bij Caesar SharedFlex!

Impact met expertise

Als SharePoint Developer zet jij je creativiteit en technische expertise in voor het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van SharePoint oplossingen bij onze klanten. Je bouwt mee aan nieuwe totaaloplossingen, kleine aanpassingen en migratietrajecten waarbij je actief meedenkt met je team en klant om tot het mooiste resultaat te komen. Caesar SharedFlex biedt jou als SharePoint Developer diverse projecten bij grote klanten, waarin we verantwoordelijk zijn van ontwikkeling tot beheer. Met jouw scherpe analytische blik los je problemen snel op. Jouw impact is duidelijk, je bouwt complete portalen maar ook bijvoorbeeld apps. Jij zorgt ervoor dat je beschikt over brede actuele kennis die verder gaat dan alleen ontwikkelen. Je bent dan ook een wizard op het gebied SharePoint infrastructuur en webtechnologieën.

Jouw team

  • Binnen Caesar zijn zo'n 20 SharePoint en Office 365-specialisten werkzaam op het gebied van infra, development, consultany en beheer.
  • Tijdens onze teamavonden inspireren we elkaar en delen we onze kennis en ervaringen. Dit in combinatie met een hoop lol en informele activiteiten natuurlijk!
  • Caesar SharedFlex kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen.
  • Onze communicatie is informeel en transparant.
  • Jouw ideeën zijn welkom: overtuig je collega’s op onze innovatieavond en wie weet begin jij je eigen start-up binnen de Caesar Groep!

Jij hebt

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding richting IT, maar belangrijker zijn je passie voor architectuur en inrichting. Je bent resultaat-, samenwerkings- en klantgericht.
  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met het SharePoint (Microsoft certificering) platform, met gedegen kennis van Visual Studio, het MVC/ASP.NET framework en bij voorkeur SQL Server.
  • Functionele en/of technische kennis van SharePoint Server 2013, 2016, SharePoint Online en het App-model.
  • Kennis van web gerelateerde technieken zoals CSS, HTML, XML, Javascript en Jquery en affiniteit met styling en design van responsive sites.
  • Een flinke dosis creativiteit, analytisch, oog voor detail en een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.