;

Senior Java Developer

Heb jij een agile mindset en wil je werken in een organisatie met veel vrijheid? Wil jij meebouwen aan state-of-the-art applicaties met de nieuwste Java technologieën? Kom dan  praten bij Caesar SharedFlex!

Impact met expertise

Als Java Developer beschouw je talen, frameworks en technieken als gereedschap uit een gereedschapskist en kies/leer je de tools die op dat moment het meest geschikt zijn om top kwaliteit software te bouwen. Typerend aan een Java Developer bij Caesar SharedFlex is dat kennis en vaardigheden dik in orde zijn. Ervaring in een bepaalde techniek is daarbij minder belangrijk dan de interesse om jezelf hierin pijlsnel te ontwikkelen. Onze technology stack bestaat uit onder andere Java, Scala, Go, Kafka, Angular, React, MongoDB, PostgreSQL, ELK, en Cucumber. Bij Caesar SharedFlex doen we geen concessies aan kennis en innovatie, we weten waar we het over hebben en zijn zo in staat om toffe dingen te bouwen voor de klanten van Caesar SharedFlex. Bij ons kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Jouw inbreng in deze projecten heeft direct impact op de strategie van de klant.

Jouw team

  • Je maakt deel uit van een klein team van Java Developers.
  • Kennisdeling staat centraal binnen Caesar SharedFlex. We organiseren Java kennisdeling avonden en innovatie avonden. Wij bieden een podium voor jouw ideeën.
  • Caesar SharedFlex heeft een platte organisatiestructuur, er is weinig hiërarchie, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen.
  • We maken plezier in ons werk en onze communicatie is informeel, open en transparant.

Jij hebt

  • Bij voorkeur een OCA Java Programmer 1 en/of OCP Java Programmer 2 certificaat en ervaring met het ontwikkelen van (web)applicaties in JavaEE, Spring of andere Java (micro) frameworks. Een pre als je ervaring hebt met (of dit wil leren).
  • JavaScript en/of gerelateerde Front-end Javascript frameworks, zoals AngularJS, Angular 2 of Backbone.js, CSS en/of gerelateerde Front-end CSS frameworks & technieken bijvoorbeeld Bootstrap, Sass of Less.
  • Geautomatiseerd functioneel testen bijvoorbeeld Cucumber met Selenium.
  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, resultaatgericht, leergierig en creatief.
  • Een sterk analytisch denkvermogen en passie voor techniek.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.