;

Full-Stack .NET Developer

Combineer jij innovatieve ideeën met een passie voor software- en web development? Werk jij graag met de nieuwste tools en technieken om de beste oplossing voor je klant te bouwen? Kom dan  praten bij Caesar SharedFlex!

Impact met expertise

Als full-stack .NET Developer werk je bij Caesar SharedFlex met de nieuwste technologieën aan .NET- en webapplicaties van onze klanten. Je bouwt mee aan state-of-the-art oplossingen binnen de back- en front-end en op web development-gebied. Doordat je op de hoogte bent van de allerlaatste tools, technieken en frameworks weet je welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor je klant en collega's. Tijdens onze kennisavonden krijg je de kans om je kennis over te brengen en anderen te inspireren. Liever een blog schrijven? Jouw bijdrage is altijd welkom. Bij Caesar SharedFlex kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Je zet de vraag van de klant om in een kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie stack en hebt zo direct impact op de business van de klant. Bij ons kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Jouw inbreng in deze projecten heeft direct impact op de strategie van de klant.

Jouw team

  • Kennisdeling vinden we heel belangrijk. We hebben dan ook een vaste 'kantoordag' om met elkaar te sparren en we organiseren regelmatig meetings over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld IoT, ASP.NET core en machine learning.
  • Caesar SharedFlex kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen. Onze communicatie is dan ook informeel, open en transparant.

Jij hebt

Bezit je niet alle technische skills? Geen probleem: Met jouw solide .NET basis en een flinke portie leergierigheid leren wij je de rest in trainingen en on the job!

  • Minimaal 2 jaar ervaring met C# .NET, Microsoft SQL Server. en ASP.NET (zowel MVC als Web API). 
  • Ervaring met JavaScript en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: jQuery, AngularJS, ReactJS en VueJS. Kennis van Typescript is een pré.
  • Kennis van Azure (storage accounts, app services), NodeJS, Xamarin en Visual Studio Team Services.
  • Enige ervaring met Agile/Scrum. 
  • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding richting IT, belangrijker zijn jouw vakmanschap en ondernemerschap. 
  • Een flinke dosis creativiteit, je bent analytisch en hebt oog voor detail.
  • Een constante drive om te leren en jezelf te ontwikkelen samen met het team.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.