;

Azure Solutions Architect

Heb jij passie voor software- en web development? Ben jij een softwareontwikkelaar met een brede basiskennis en ben je daarnaast ook communicatief? Vind jij het tof om een team te leiden en het beste voor de klant te realiseren? Kom dan  praten bij Caesar SharedFlex!

Experts met een babbel

Als Azure Solutions Architect werk je bij Caesar SharedFlex met de nieuwste technologieën aan (web)applicaties van onze klanten. Je bent naast een goede softwareontwikkelaar iemand die graag het voortouw neemt. Jij helpt de klant verder en weet het team te motiveren en te inspireren. Je houdt je kennis up to date en bent op de hoogte van de laatste tools, technieken en frameworks. Je draagt deze kennis ook uit en vindt het tof om je collega’s verder te helpen. Bij Caesar SharedFlex doen we geen concessies aan kennis en innovatie, we weten waar we het over hebben en zijn zo in staat om toffe dingen te bouwen voor de klanten van Caesar SharedFlex. Bij ons kun je rekenen op projecten bij aansprekende klanten in uitdagende, complexe omgevingen. Jouw inbreng in deze projecten heeft direct impact op de strategie van de klant.

Jouw team

  • Kennisdeling vinden we heel belangrijk. We hebben dan ook een vaste 'kantoordag' om met elkaar te sparren en we organiseren regelmatig meetings over de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld IoT, ASP.NET core en Machine learning. 
  • Caesar SharedFlex kent een platte organisatiestructuur, we houden van een persoonlijke benadering en koesteren de korte lijnen. Onze communicatie is dan ook informeel, open en transparant.

Jij hebt

Bezit je niet alle technische skills? Geen probleem: Met jouw solide .NET basis en een flinke portie leergierigheid leren wij je de rest in trainingen en on the job!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.